Uw website toe aan een opfrisbeurt? Binnen een week online!

De online wereld ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Een website van een aantal jaar oud, krijgt hierdoor al snel een gedateerde uitstaling, terwijl deze bij oplevering modern oogde en voorzien was van de laatste technieken. Maar naast nieuwe snufjes en een nieuwe look van een website, is dat niet het enige voordeel dat er te halen valt. Doordat veel bezoekers op een mobiele telefoon over het internet surfen, is juist deze optimalisatie van groot belang.


Meer dan alleen een website vernieuwen - CMS update website

Het opfrissen van uw website, zorgt uiteraard voor een nieuwe en moderne uitstraling, maar juist het veranderen van bepaalde elementen, kan u helpen conversiegericht bezig te zijn. Maar het blijft vaak niet bij de vernieuwing van de website. Een minimaal onderhouden website, scoort bijvoorbeeld lager in de zoekresultaten, waardoor uw website minder goed te vinden is. Daarnaast kunnen onder andere hackers gemakkelijker binnendringen, wat uw website uiteraard ook geen positieve waardering zal opleveren bij de Google positionering. Een CMS update van uw website kan hierbij uitkomst bieden.

Webdesign in Dordrecht of Zwijndrecht

Verschuiving van gebruikers

Ook is er een duidelijke verschuiving zichtbaar in de apparaten waarop we een website bekijken ten opzichte van jaren geleden. Waar uw klanten vroeger uitsluitend op een desktop of laptop uw website bezochten, zijn telefoons en tablets tegenwoordig de grootste groep van websitebezoek. Is uw website responsive? Dit houdt in dat de website op ieder apparaat goed getoond wordt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen bepaalde foto’s weg te laten op de mobiele weergave, om het overzichtelijker te maken voor uw websitebezoekers. Een speciale actie alleen voor mobiele gebruikers? Ook dat behoort tot de opties. Deze website is uiteraard maximaal geoptimaliseerd voor mobiele weergave. Of u nu met een tablet of een telefoon deze website bekijkt, de weergave is snel en de bediening eenvoudig.

Analyse van uw website

Bent u benieuwd hoe uw site presteert, als het aankomt op mobiele weergave? Of zou u graag weten wanneer er voor het laatst onderhoud aan uw website is gepleegd? Vraag een analyse van uw website aan en wij kijken op meerdere punten kritisch naar uw huidige website. Naar aanleiding van de analyse, voorzien wij u van een geheel vrijblijvend advies en bespreken we graag de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Het aanvragen van een analyse kan via het offerteformulier op onze website.

 

Heeft uw spoed bij een nieuwe website realisatie?

Drechtsteden kan vrij snel schakelen en wij zien het dan ook als een uitdaging om uw website binnen de gestelde tijd te realiseren. Op de pagina Tarieven vindt u meer uitleg over de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten.

Wilt u een check van uw huidige website? Een uitgebreide analyse voor maar € 99,-

Huidige website check?
Een uitgebreide analyse voor maar € 99,-

Geef uw website een nieuwe uitstraling, door een aantal ontwerp veranderingen.
Is één van de twee systemen beter? Wij bieden advies in uw toekomstige CMS keuze.

Gegevens Drechtsteden

Boshoek 6, Zwijndrecht
IBAN: NL21RABO0337732531
BIC: RABONL2U 
KVK nummer: 74033158 
BTW nummer: NL002229908B07